Probiotik Malt İçeceği Mayalama Tarifi:
1. Malt unu veya malt ektratını içme suyu katıp karıştırarak içilebilir sıvı
hale getiriniz.
1 Paket mayayı içine katarak iyice eriyene kadar karıştırınız .
Tatlandırmak veya lezzet katmak için meyve suyu katabilirsiniz
2. Fermantasyon için temiz ve strelize edilmiş kapağı kapalı cam kavanozları
tercih ediniz. Mayanın içinde erimiş olduğu malt sıvısını kavanozun 2/3’sini
dolduracak şekilde koyarak kapağını sıkı bir şekilde kapatınız.
Kavanozun 1/3 boş kalmalıdır.
3. Ortalama 25-30 derece arasında ışık almayan bir ortamda bekletiniz.
Her gün 1 kez kapağı bir tur açılıp tekrar kapatılmalıdır.
4. 1-2 hafta içinde fermentasyon tamamlandığında buzdolabına konularak
saklanmalıdır.
NOT: İÇMEDEN ÖNCE ÇALKALAYINIZ
Not:Ürünleri +4 Derecede buzdolabında 24 ay saklayabilirsiniz. Daha uzun süre için -18Derecede derin dondurucuları tercih ediniz. +18 Derecede ortam sıcaklığında 6 ay etkinlikleri devam eder.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.