Bestbiotik Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası (Güçlü bağışıklık & Düzenli sindirim)
Bestbiotik Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası (Güçlü bağışıklık & Düzenli sindirim)

Bestbiotik Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası (30 Saşe)

Fiyat : ₺850,00(KDV Dahil)

Bestbiotik
Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası
(Güçlü bağışıklık & Düzenli sindirim)

 

İçindekiler:

Prebiotik Lif (İnülin)
1750 mg. Starter kültürler
Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius,
Streptococcus thermophilus,
Lactobacillus acidophilus,
Lactobacillus rhamnosus,
Lactobacillus plantarum,
Lactobacillus paracasei,
Lactobacillus casei,
Lactobacillus helvetius,
Lactobacillus lactis
Lactococcus lactics ssp. lactis,
Bifidobacterium animals ssp.lactis
Bifidobacterium infantis,
Bifidobacterium bifidum,
Bifidobacterium longum

 

Ürün Mayalama Bilgisi

1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz
3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum  30 dakika bekleyiniz.
4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan  mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz
6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak probiyotik bakteri ve prebiyotik lif içeren yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar  saklayabilirsiniz. 
* 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız
* Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.

 

NOT: Evde yoğurt olarak mayalandığında bu yoğurttan günde en az 2 veya 3 kase olarak yemeklerde tüketilmesi tüketilebilir 
Yoğurt mayalama  olanağı olmadığı anlarda doğrudan kullanılmasıda uygundur.
Ilık olmak şartı ile yiyecek ve içeceklere günde 2 saşe katılıp tüketilebilir .

 


Türk Gıda Kodeksine uygun olarak; 
İşletme Kayıt No: TR-45-K-015384 ile üretilmiştir. 
(Gıdanın ana bileşenlerinin menşei ülkesi, gıdanın menşei ülkesinden farklıdır.)

 

Diyetisyen Danışma Hattımız ; 0533 410 94 45

Etiketler
bestbiotik yoğurt mayası, probiyotikli maya, Bestbiotik, Bestbiotik Probiyotikli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Güçlü, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Güçlü bağışıklık, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Güçlü bağışıklık Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Güçlü bağışıklık Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Güçlü bağışıklık sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Güçlü Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Güçlü Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Güçlü sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası bağışıklık, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası bağışıklık Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası bağışıklık Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası bağışıklık sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Güçlü, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Güçlü bağışıklık, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Güçlü bağışıklık Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Güçlü bağışıklık Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Güçlü bağışıklık sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Güçlü Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Güçlü Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Güçlü sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt bağışıklık, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt bağışıklık Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt bağışıklık Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt bağışıklık sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası Güçlü, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası Güçlü bağışıklık, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası Güçlü bağışıklık Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası Güçlü bağışıklık Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası Güçlü bağışıklık sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası Güçlü Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası Güçlü Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası Güçlü sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası bağışıklık, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası bağışıklık Düzenli, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası bağışıklık Düzenli sindirim, Bestbiotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası bağışıklık sindirim,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR