İçindekiler: Laktaz Enzimi
Kullanım Klavuzu: 1 Lt. Pastorize süte 40 Derece sıcaklıkta 1 çay kaşığı laktaz enzimi katılarak karıştırılır. 40 Derece sıcaklıkta 4 saat bekletildikten sonra tüketime hazır hale getirilir. 1Litre sütte bulunan 1,1 gram Laktozu 0,0001 grama kadar parçalar. Laktozu ayrıştırarak glikoz ve galaktoza dönüştürür.
İçme sütlerinde sütlerden yapılan tatlılarda ve süt katılarak yapılan her türlü yiyecek ve içeceklerde kullanılabilir. Laktoz intoleransı olan kişilerde gaz ve şişkinlik oluşumunu engeller. Sindirim kolaylığı sağlar.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.