Lg-biotik Lactobacillus gasseri Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt mayası
1 Saşe içindekiler: Prebiotik Lif (İnülin), Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus gasseri
Ürün Mayalama Bilgisi:
1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız. 2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz 3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum 30 dakika bekleyiniz. 4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız 5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz 6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız. 7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz. 8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak probiyotik bakteri ve prebiyotik lif içeren yoğurdunuzu tüketebilirsiniz. 9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar saklayabilirsiniz. * 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız * Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.